Darmklachten behandelen

Darmklachten zijn er in vele soorten en maten. Ook de redenen kunnen erg divers zijn. Vast staat dat darmklachten altijd erg naar zijn, en ook zeer serieus genomen moeten worden.

Darmklachten:
Met serieus nemen doel ik op de oorzaak van de darmklachten bepalen en genezing van de darm bewerkstelligen. De darm is een poort tussen de buitenwereld en ons lichaam. Wanneer er iets mis is met de darm kan dit grote gevolgen hebben. Wanneer hierbij niet de juiste therapie wordt ingezet, zal dit uiteindelijk leiden tot nog grotere gezondheidsproblemen.

Praktijk Orthomoleculair neemt darmklachten zeer serieus en is ook specialist op het gebied van darmherstel en darmflora herstel.

Uw gezondheid begint in uw darmen en het is dan ook van vitaal belang
dat uw darmen in optimale conditie zijn.

Wanneer u darmklachten heeft en deze onderdrukt worden met bijvoorbeeld pijnstillers of ontstekingsremmers / corticioden zult u wellicht minder klachten voelen. U ruilt dit gemak echter wel in voor het feit dat ondanks het gebrek aan last, uw darmprobleem op de achtergrond nog altijd aanwezig is en op den duur enorm kan verergeren. Mijn behandeling is dan ook gericht op verlichting van ongemak en pijn, maar ook op het daadwerkelijk oplossen van uw probleem. Zo krijgt u uw optimale gezondheid weer terug en kunt u leven zonder klachten en medicijnen.

Meer over verscheidene darmklachten:
Brandend maagzuur
Leaky gut

Dysbiose
Candida
Ziekte van Crohn
Prikkelbare darm syndroom PDS
Irritable bowel syndrome disease IBS / IBD

Of neem direct contact op voor een gratis en vrijblijvend intakeformulier.